Оберіть свою мову
BIOTECHNOLOGIA ACTA
Головна
Архів журналів
2024(ua)
2024 №4 (ua)
2024 №3 (ua)
2024 №2 (ua)
2024 №1 (ua)
2023(ua)
2023 №6 (ua)
2023 №5 (ua)
2023 №4 (ua)
2023 №3(ua)
2023 №2 (ua)
2023 №1 (ua)
2022 (ua)
2022 №6 (ua)
2022 №5 (ua)
2022 No. 4 (ua)
2022 No. 3 (ua)
2022 No. 2 (ua)
2022 No. 1 (ua)
2021(ua)
2021 No. 6(ua)
2021 No. 5(ua)
2021 No. 4(ua)
2021 No. 3(ua)
2021 No. 2(ua)
2021 No. 1(ua)
2020(ua)
2020 No. 6(ua)
2020 No. 5(ua)
2020 No. 4(ua)
2020 No. 3(ua)
2020 No. 2(ua)
2020 No. 1(ua)
2019(ua)
2019 No. 6(ua)
2019 No. 5(ua)
2019 No. 4(ua)
2019 No. 3(ua)
2019 No. 2(ua)
2019 No. 1(ua)
2018(ua)
2018 No. 6(ua)
2018 No. 5(ua)
2018 No. 4(ua)
2018 No. 3(ua)
2018 No. 2(ua)
2018 No. 1(ua)
2017(ua)
2017 No. 6(ua)
2017 No. 5(ua)
2017 No. 4(ua)
2017 No. 3(ua)
2017 No. 2(ua)
2017 No 1(ua)
2016(ua)
2016 No 6(ua)
2016 No 5(ua)
2016 No 4(ua)
2016 No 3(ua)
2016 No 2(ua)
2016 No 1(ua)
2015(ua)
2015 No 6(ua)
2015 No 5(ua)
2015 No 4(ua)
2015 No 3(ua)
2015 No 2(ua)
2015 No 1(ua)
2014(ua)
2014 No 6(ua)
2014 No 5(ua)
2014 No 4(ua)
2014 No 3(ua)
2014 No 2(ua)
2014 No 1(ua)
2013(ua)
2013 No 6(ua)
2013 No 5(ua)
2013 No 4(ua)
2013 No 3(ua)
2013 No 2(ua)
2013 No 1(ua)
2012(ua)
2012 No 6(ua)
2012 No 5(ua)
2012 No 4(ua)
2012 No 3(ua)
2012 No 2(ua)
2012 No 1(ua)
2011(ua)
2011 No 6(ua)
2011 No 5(ua)
2011 No 4(ua)
2011 No 3(ua)
2011 No 2(ua)
2011 No 1(ua)
2010(ua)
2010 No 6(ua)
2010 No 5(ua)
2010 No 4(ua)
2010 No 3(ua)
2010 No 2(ua)
2010 No 1(ua)
2009(ua)
2009 No 3(ua)
2009 No 2(ua)
2009 No 1(ua)
2008(ua)
2008No 4(ua)
2008No 3(ua)
2008No 2(ua)
2008 No 1(ua)
Правила для авторів
Про журнал
Засновники
Редакційна колегія
Редакційна рада
Редакційна політика
Етика наукових публікацій
Ліцензійна угода
Політика відкритого доступу
Декларація про інформовану згоду
Декларація про права людини та тварин
Політика плагіату
Декларація про конфлікт інтересів при публікації
Процес рецензування
Пошук
Пошук
Архів журналів
2014(ua)
Показувати
5
10
15
20
25
30
50
100
Усі
Таблиця статей
Заголовок
Перегляди
БІОТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ. СУЧАСНИЙ СТАН Баль-Прилипко Л. В., Леонова Б. І.
992
CУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИЛУЧЕННЯ АЗОТУ ЗІ СТІЧНИХ ВОД Швед О. М., Петріна Р. О., О Карпенко. Я., Новіков В. П.
2023
ТЕРМОЧУТЛИВІСТЬ ЛІПОКСИГЕНАЗИ ТА ПІГМЕНТІВ ФОТОСИНТЕЗУ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ Косаківська І. В.1, Бабенко Л. М.1, Скатерна Т. Д.2, Устинова А. Ю.
864
СКЛАД Й АКТИВНІСТЬ БАКТЕРІАЛЬНОГО УГРУПОВАННЯ ВІДХОДІВ ЗБАГАЧЕННЯ ВУГІЛЛЯ Блайда І. А.
887
ПОШУК І ВЛАСТИВОСТІ ЛАКТОБАКТЕРІЙ, ПЕРСПЕКТИВНИХ ДЛЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ Науменко О. В
965
ОСОБЛИВОСТІ КЛОНАЛЬНОГО МІКРОРОЗМНОЖЕННЯ КАННИ САДОВОЇ (Canna ? Hybrida hort.) Тевфік А. Ш., Митрофанова И. В., Кузьміна Т. Н.
920
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОДУКУВАННЯ ТАНАЗОАКТИВНОГО ПРОБІОТИКА НА ОСНОВІ МЕТОДИКИ ВІДГУКУ ПОВЕРХНІ Юмнам С., Прасанна Б., Орябінська Л. Б., Хрокало Л. А., Дуган О. М.
4278
СТВОРЕННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ЛІПОСОМАЛЬНОЇ ФОРМИ КУРКУМІНУ Шульга С. М.
4207
КУЛЬТИВУВАННЯ МУЛЬТИПОТЕНТНИХ СТОВБУРОВИХ КЛІТИН – ПОХІДНИХ НЕРВОВОГО ГРЕБЕНЯ У КОЛАГЕНОВОМУ І ФІБРИНОВОМУ ГІДРОГЕЛЯХ: ВПЛИВ НА ЖИТТЄЗДАТНІСТЬ ТА ПРОЛІФЕРАЦІЮ Васильєв Р. Г., Зубов Д. О., Родніченко А. Є., Лабунець І. С., Новікова С. М.
4336
СТІЙКІСТЬ АЗОТФІКСУЮЧИХ БАКТЕРІЙ КАРСТОВИХ ПОРОЖНИН ДО ЕКСТРЕМАЛЬНИХ ФАКТОРІВ Таширев О. Б.1, Суслова О. С.1, Рокитко П. В.1, Олексенко Г. О.2, Бондарь К. М
3594
Сторінка 1 із 2
1
2